Valentine's Day Kami yang Ke 12!

By Mizz Coki - Februari 18, 2012

Sepatutnya ini entri minggu lepas tapi takpe kan daripada takde entri langsung?
Ngahahahaha!
14 Februari, petang nya tetiba hubby called dan bagitau dah passed by airport.
OK.
Wah, awal jugak hari ni?
Mimpi apekah?
(Ke.. pura-pura tak tau? Hahahaa..)

Sampai je dari jauh nampak putih gigi dia senyum.
Macam tak betul je rupa menyengih camtu.
Bila bukak je pintu, tu dia!
Atas seat ada sejambak bunga.............



Tema tahun ni hijau gitu.  
Last year dapat semua pink.
Cerita di sebalik jambangan bunga ni kan.
Every year aku mesti akan simpan bunga-bunga Valentine kat ofis.
Tak kira sekuntum dua atau sejambak.
Selalunya dapat bunga fresh!
Kali ni dapat bunga plastik.

Me:Bang, cinta plastik ka bang oi?

Hubby:  Nope, my idea wasn't that bad.  I want you to keep the flower, looking fresh all year round.

Me:  Oh.. good idea!  Thanks love.

OK-lah.  Bagus jugak.  Kalau hitam, buruk je rupa dia mengering.
Lepas dapat bunga, ada surprise lagi.......
Kan balik kerja selalu lambat dan kelaparan.
Bini dia kuat  makan so jom pergi Porkie's, BDC!!


Western set dinner siap ada BBQ ribs dengan Garden salad dan Potato Wedges.

Happy Valentine's Day sayang!
Tak sangka ya kita dah celebrate 12 kali,
You Have???

Sorry. Lupa makan ubat.Haha.



  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan