Trick Ambik Foto Wajah Lebih Kurus!

By Mizz Coki - Februari 28, 2012

Ini ada tips nak dikongsi bersama.
Memang susah kalau kau demok dan nak foto nampak melerts gitu.
Aku ada caranya.
Sila lihat foto kat bawah ni.

Mangsa pertama, dak Gabby.

angle biasa.
chubby wo wo.

Hasil selepas di angle kan oleh Mama.
Kurus dalam 4 saat!
Kalau ada anak tentulah ada mak kan?
Tak boleh kalah.

Muka demok chubby wo wo.

Muka selepas lighting dan di angle kan dengan cermin muka.

Nah.
Tak perlu injek dagu macam Pian Cecupak sewel tu.
OK.
Selalu tak dengar pepatah kata, CERMIN DULU DIRI SENDIRI.
atau orang pernah kata hanya ORANG LAIN DAPAT MELIHAT DIRI KITA, MEREKALAH CERMIN KITA wadsoeverdefak....

Foto Gabby senang sebab aku sendiri amik.
Foto sendiri?
Yes.... 
Lihat gambarajah di bawah ini.


Ini pula hasil yang aku dapat last week.
Matilah camwhoring secara massal.


Nah.
Hambik kau!
Selamat mencuba dan kalau berjaya sila maklumkan kepada tuan punya tips.
Haha.


p/s:  Mesti lepas ni ramai selongkar rumah cari cermin hahaahah!!!











  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan