T.G.I.F - Minggu Ini Tak Busy, Tapi Malas

By Mizz Coki - Februari 17, 2012

Arrgghh...rarrrr rrrr....
Serius.
Minggu ni memang paling tak produktif.
Update blog malas.
Buat minit mesyuarat malas.
Rasa nak dok rumah manjang.
Nak crafting boleh?

Duduk melangut depan pc.
Tampal 3D sticker rerama memacam kaler.
Comel doh.
Rasa ofis ni dah macam kedai kraftangan pulak.
Kraf sana sini.
I like.

Dapat idea sudah!
Sekarang dah ada Wordless Wednesday kan?
Why not starting today, kita buat daily theme?
Aku dah mula hari ini.

T.G.I.F =  Thank God It's Friday! (Terlalu Gemok, I'm Fat -  TGIF, hahahahha..)

Isnin?
Selasa?
Rabu?
Khamis?
lain-lain?

Haishh.
Malas nak pikir.
Aku nak tidur dah ni.
Walhal jam baru 10 pagi.

Sangat tak bermotivasi langsung.
Weekend ni korang buat ape?
Aku macam biasa kat bilik (studio).
Plan pulak nak ajak adik aku keluar, beli buku guna voucher bantuan 1Malaysia tu.
Harus kena enjoy puas-puas ni.
Sebelum kena balun dengan projek terbaru selepas kraf, mulai bulan depan.
Tapi, aku takleh reveal dulu.
Tak best kalau tak surprise.
Kann?

Anyway,
my rambles stop here.



HAPPY FRIDAY Y'ALL!!
Yeeeeeehhaaaawwww!!








  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan