Rojak India @ Mamak Masala, Padungan

By Mizz Coki - Februari 22, 2012

Ngehehe..
Bukak je terus nampak foto kemerah-jinggaan ni.
Sememeh kan pinggan aku?
Ini habuan last Sunday.
Weekend celik je mata terus melampiaskan nafsu hahaha....
Dak Gabby kata nak tukar selera.
Jom Mamak Masala!!

Lokasi Mamak Masala ni senang je korang nak carik.  
Dia terletak kat deretan kedai-kedai makan seberang jalan dia terletaknya Hotel Grand Continental, Kuching.
Bersebelahan dengan Go Fun Kee Bak Kut Teh kalau tak silap.
Mamak Masala ni bukak 24 jam (1Malaysia dah tau Mamak is operating 24 hours, pffttss....!)



Memandangkan time tu memang time orang lunch pon maka kiterang decided nak makan heavy sikit.
Gabby amik Briyani Campur sampai dua ketul peha ayam dia cekau.
Telur masin, udang goreng tepung, humangaih budak demok!

Seriously, rojak ni sangat lah sangat sangat manis macam ada lori gula tumpah depan kedai tu.
When I saw the vermicelli, sumpah, ingatkan sangat exotic tapi bila slurrp sikit kuah dia, ADOI, MANISNYA????!!!!


Yup.
Terima kasih Mr. Torty.
Memang tak sedap langsung.
Gabby pun kata tak sedaplah Mama. 
Too sweet.

Darling hubby pun kata macam tu.
Takpe next time kita datang lagi.
I want that Briyani Campur.
Lauk-pauk dia menggila betul!


  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan