National Enquirer yang Penuh Kontroversi - Foto Whitney Houston dalam Keranda Pun Nak Tunjuk Ka??

By Mizz Coki - Februari 24, 2012

Dulu-dulu, zaman internet connection masih guna Jaring memang tak pernah miss baca www.nationalenquirer.com
Tak tau lah kenapa sekarang ni susah gila nak bukak?
Sebab kena blocked ok?
Bukan ofis yang block tapi satu negara ni.

Baru-baru ni cuma dapat baca summary majalah ni secara online.
Berita dia bukan setakat panas tapi shocking gila!
Awesomely crazy I think this National Enquirer memang bayar papparazzi dia juta-juta rasanya.
OK, takyah cakap banyak jom tengok apa yang aku dapat hari ni.
Baru korang paham betapa bestnya National Enquirer.


Berita tentang mendiang Whitney Houston.
Derang ceritakan bagaimana W.H. muntekedarah meng-Order makanan (santapan terakhir) sebelum gambar terbaring ditemui.
Crime Scene Photos OK?
Jangan-jangan polis dan Forensic Team kat sana ada insiders yang jual gambar untuk duit.
Pffttsss!!



Ni sapa punya keja tah.
Foto mendiang dalam keranda sedang bersemadi dengan dress kegemaran.
Tajuk berita tu, pergghh..
Disemadikan bersama barang kemas bernilai $500 ribu dan ber-sandal emas.
Gulp.

Omputih ni memang macam-macam!


  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan