Buah Cempedak yang Pervet!

By Mizz Coki - Februari 21, 2012

Pagi Jumaat lepas, seronok giler ofis banjer makan.
Laksa Sarawak OK?
Sambil sroot srrooott dengan kuah dia tetiba mata nampak sesuatu atas meja.

Yayyy! Buah cempedak.
Kecik betul dia tau.
Mesti buah dia manis-manis.
Takpe, habiskan dulu Laksa Sarawak then baru balun cempedak.
Lama tak makan tau.


Punyalah siok jari mengorek-ngorek mencari isi cempedak yang kecik dan manis.
Bila hampir habis aku korek dan korek lagi, berebut gila aku dan Neal macam mat salleh tak pernah makan cempedak.
Peduli hapa nak malu.
Kalau malu tak merasa!
Haha.

Korek lagi untuk kali terakhir.
Tiba-tiba plupp!!
OHMAKKAUUU!!
Bukan terkejut pasal buah tu nak terpelanting ke apa.. tapi...
tapi...
Korang tengok sendiri lah apa yang jadik....


APA ITU No-Touch Hand Wash System?

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V



Time ni kan aku rasa sikit lagi nak kena pelempang dengan kawan-kawan satu ofis.
Sabar jela tetiba jadi pervert waktu makan, hari Jumaat lak tu.
Hahaahah!!!

Anyway, thanks to Cik Julia dan Cik Yam dan kawan-kawan yang lain yang sponsor buah-buahan atas meja.
Tak lupa jugak kat ofis yang sponsor kiterang sumer makan sampai kenyang, siap bersila lagi yang lelaki dok kat lantai.
Macho giler!

  • Share:

You Might Also Like

6 ulasan