Persamaan? A is ATTITUDE!

By Mizz Coki - Januari 08, 2012

A is Attitude!
Mereka semua ni ber-Initial 'A'.
A grade students lagi.


Amalina.

Ariff Alfian.

Adam Adli.



Seorang lelaki, seorang gadis, seorang separa lelaki dan separa gadis.
Aku tak nak komen lebih-lebih.
Lebih-lebih lagi aku pun ada anak perempuan tunggal macam Amalina yang hebat di-backing oleh ibunya sendiri.
Aku pun akan buat macam tu jugak kalau Amalina itu Gabby.
But at least Amalina pandai meng-imbangkan study dan grades dia yang superb itu.
Ariff Alfian tak habis study tapi tinggalkan hutang 800 ribu ringgit dekat ibu bapa dia.
Kesian kan?
Adam Adli masih study lagi dah buat lagak ngeri.
Dia ni mesti jadi Pengawas kat sekolah dulu dan bertugas menaik dan menurunkan bendera sewaktu perhimpuan.
Itu yang terbawak-bawak kut.
Kesian parents dia kan?

Anyway,
Entri ini sekadar mahu menggeletek minda hujung minggu.
Tu saje.




  • Share:

You Might Also Like

3 ulasan