Losyen Sapa Kat Atas Meja?

By Mizz Coki - Januari 31, 2012

Losyen sayalah!
Vaseline Healthy White adalah losyen yang paling digemari (saat inilah..) sebab bau dia sedap.
Soothing je aroma dia.
Nasib baik tak aroma keju, kalau mau botol ni kena nyonyot haha!
Aku pun pernah gak ada losyen jenama lain tapi macam mengering je kat telapak tangan ni.


Biasalah orang perempuan.
Paling koman pun ada sebotol kecik losyen kat dapat bag tangan kan?
Aku je takde.
Cuma ada sanitary gel.
Nampak sangat kuat makan.
Lepas makan, cuci tangan betul tak?
Hakakakakakah!

Lelaki pun harus ada losyen tau.


hmffttt???!! Foto kredit to RotiKaya


Hey!Jangan  fikir yang tak elok.
Jahat nye otak, melencong ke lain.

Especially yang dok kat office.
Aircond tu walaupun menyejukkan tetapi sebenarnya sangat tak elok kerana boleh mengeringkan kulit.
Nak-nak jenis jumpa customer hari-hari kena salam bagai.
Korang malu tak kalau tengah salam telapak tangan terasa kasar macam but main bola tu?
Orang jantan sekarang jaga penampilan dah.
Tak macam zaman bapak kita dulu.
Harapkan gel rambut je tebal buat jambul.

OK.
Asal ngantok sangat ni?
..... nak carik makanan jap.
Ciao.

Peluang bertemu dengan Matthew Deane, Ketua Mekanik MERCEDES AMG PETRONAS Formula One team.  Klik sini untuk mula!





  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan