VCD Kama Sutra Sapa Nak Angkat Tangan?

By Mizz Coki - November 10, 2011


Hahaha.. mesti ada yang mata dah terbeliak baca tajuk entri ni.
Siap ada yang angkat kedua-dua tangan macam awok.
Ada kewww?

Terkuak hati nak buat entri ni bila ada colleague masuk bilik dan baca magazine.
Tiba-tiba je terselak muka surat yang discuss pasal seks.
Terus member tu cakap, alang-alang magazine ni baik buat topik pasal kama sutra.

............ Teringat kisah lama.
OK.  Kisah ni bermula pada suatu hari yang indah.
Aku dan assistant aku kemas-kemas bilik boss (boss lama) sebab kiterang nak pindah ke office yang baru renovated.
Tiba-tiba asst. aku jumpa satu benda baik punya dalam drawer boss.
VCD.
OK biasa je.
Belek dan belek...

THE ART OF KAMA SUTRA!

Feeewwwiittttt! 
Terbaek la boss!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan