Mee Jawa yang Buat Aku Meraung Kesedapan!

By Mizz Coki - Oktober 13, 2011

Lama gila aku tak makan Mee Jawa.
Eleh. Baru selang 3-4 bulan.
Tapi tetap lama kan?




Jangan tipu kalau ailio ko tak kecur bila melihat foto-foto ini.
Aku pun.
Aku tak tau pun kewujudan stall Melayu ni kat kopitiam Cina kat Kenyalang pulak tu!
Thanks to hari hujan sebab kiterang stuck kat situ daripada berdiri kesejukan baik panaskan badan dengan Mee Jawa kan?
5 bintang aku kasi kat Mee Jawa ni.
Dengan kuah pekat dan tak berapa manis, cukup rasa dengan ayam dia banyak gila, cili hiris oh my favourite!  Mantap!

Tengah hari tadi, dok dalam gelap tiba-tiba teringat Mee Jawa kat Kenyalang ni.
Tapi mana ada transport nak pergi kan?
Takpe ada pengganti untuk melampiaskan nafsu serakah.


Tadaaaaaaa!! 
Mi Maggi Kari rendam air panas!  OMG.  
Mabeles sungguh time sejuk-sejuk siang tadi.
Tak kisah dah bau dalam bilik ni harum je nok.
Foto ni dalam gelap sebenarnya, saja nak tayang kehebatan Xperia Neo kah kah kah.
Kalau ada telur menenggek kat atas tu, hmmmm.. 
Lagi mustajab kan?




  • Share:

You Might Also Like

3 ulasan