Lebih Dari Indah - Aku Sayang Kamu Koq!

By Mizz Coki - Oktober 14, 2011

First dengar lagu ni terus jatuh tangga cinta.



Bergetar hati ini
Saat mengingat dirimu
Mungkin saja diri ini
Tak terlihat olehmu
Aku pahami itu

Bagaimana caranya
Agar kamu tahu bahwa
Kau lebih dari indah
Di dalam hati ini

Lewat lagu ini
Ku ingin kamu mengerti
Aku sayang kamu
Ku ingin bersamamu

Nanananana
Nanananana
Nanananana

Meski ku tak pernah tahu
Kapan kau kan mengerti
Ku coba tuk berharap

(repeat chorus sampai habis)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Mari cipta game gila-gila dan boleh menang RM10 k!
Sweet gila lagu ni.
Nikita dah nyanyi dah sekarang.
Kencang donk penghasilannya selain dari jadi pemain sinetron. lol

Lagu ni kan kalau wujud 12 tahun dulu, memang sah sah jadi lagu masa aku dan hubby masih couple.
Yelah.  
Time tu sama-sama pendamkan perasaan dalam hati takut kalau luahkan nanti kena reject, jatuh lak saham. Kah kah... (saham pekebende).
Tapi boleh pulak tersembur keluar ayat power masa kat library.
Well sayang, supposed lah lagu ni dedicated to you masa kat library then you would have understood right?

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan