Hari Raya Tahun Ni Sepi Je....

By Mizz Coki - September 03, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua!  Entri ni lambat sikit uploadnya sebab sibuk dengan Sims Social haha.  Memandangkan hari ni Sims Social down, letih gamaknya so mari kita lihat Mizz Coki beraya kat mana tahun ni.


My cousin Tiara Amira, my sister Cynthia, Gabby montok dan si kecik Ashlynn.


Gabby dan Mama lepas mekap terus tangkap gambar.  


Gabby dan Aunty 'Yuyu' nya.  Heeepp... my BB Curve kat tangan, Gabby sapa suruh kacau hp Mama???

Telinga ada Bisul!
Kiterang beraya kat rumah my aunty kat Taman Sukma.  Hubby cuma dapat janji nak pergi rumah ni saja sebab dah tradisi mesti ajak mak pergi sini.  Rumah lain sorry ye untuk korang especially Miss Tikot dan Zie ND yang kebetulan di perumahan yang sama.  Telinga laki mak bisol oi.  Macam senduk nasi tu haaaa besar kan???  Mula-mula ingatkan jerawat batu gajah tapi lama lama jadi makin besar. Dahla merah menyala adoi sakit tau.  Nasib baik jantan so kau kena kuat ye wahai Encik Suami, kekekek...

Juadah Raya
My aunty ni kiterang suka sebab dia masak mesti best, teringat terus kat ayah sebab dia mesti dah awal-awal kalau raya mesti ziarah rumah aunty.  Tahun ni ada lemang, rendang daging, ayam masak merah, kari ayam dan sayur campur.  Masa sampai tu lapar gila sebab skipped lunch konon nak makan banyak-banyak sampai semput tapi bila dah pekena sepinggan terus stop!  Gabby pun macam tu makan tak habis.  Baik pulak anak beranak gendut tahun ni ye?


OK.  Tu aje dari bilik tidur sepi ini.  Hati masih hiba sebab dah ketagih main Sims Social. Pulangkan.. pulangkan... pulangkan Sims Social ku!!


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan