Bombastic Cafe Revisited!

By Mizz Coki - September 12, 2011

Ngehehe.... Rindu bah saya mau datang sini.  Bila saya last datang ho?   ๏̯̃๏ Itu nanti kira lah saya mau cerita dulu aar.



Angry Bird is the in thingy nowadays.  Sudah dekat 10 tahun pouch kecil saya beli di Tebedu jadi holder pen dan cermin mata Gucci/Ray Ban/ Guess tiruan kami.  Ini saya jahit sendiri, bangga bah kalau bikin sendiri walaupun rupa dia senget tapi ada sentimental value.  Bersedia untuk berangkkattt!

Siapa masih tidak tau ini tempat kau orang pergi saja Balai Bomba Padungan.  Kau tengok sama deret sama RHB itu kedai ini buka dari pukul 6 petang ke atas.  Kami laki bini kalau pergi sini memang menu yang sama setiap kali.  Sedap bah itu.


Ini adalah sebab utama kami ke sini.  Kalau rasa bersalah kurang makan sayur sepanjang bulan kau datang saja minta jus gergasi RM6 bah harga dia tapi kau mesti kosongkan pundi kencing kau dulu baru kau boleh menikmati jus yang saya rasa mungkin lebih 1 liter ni.  Ini oren saya bah, jus oren sedap mau mampus!  Kau tengok jari laki saya itu, besar kan mug dia?


Order saya ini bah.  Black Pepper steak, kalau tempat lain mana kau dapat ini harga? RM15.50 ok? 


Ini favorite entree ini.  Nachos.  Nachos dia keporok Nachos yang dalam paket itu sebenarnya bah.  Tapi buat dia spesel sebab ada daging ayam cincang sama salsa buatan sendiri.  Kau boleh minta sapi lembu kalau kau suka tapi laki saya ini ada lesen darah tinggi tidak apalah sayang saya rela janji perut kenyang.  RM7.20.  Mahal kan? Tidak apa.. kan suda cakap tadi janji kenyang apalah kau.


Ini apahal wedges ada di atas meja Oh laki saya order.  Saya ingat biasa-biasa saja kali ini tapi mereka kasi cicah dia sama mayonis + cheese parut waduh waduh enak banget!


Orang tak suka sapi kan makan saja ini Chicken Chop, murah dan sedap, saya rasa lagi sedap dari After 7 macam fake saja kuah cendawan dia itu.  Harga?  RM14.30.  Bil kamidalam RM49 itu macam. Hangus RM50 sekali gajah-gajah Siam duduk HAHAHA!


Kalau kau tidak konpiden, takut sesat kau orang tengok saja ini map.  Kalau jumpa Balai Bomba Padungan dan After 3 Cafe memang gerenti jumpa punyalah.



  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan