Yes. Mari Balas Dendam. Hari Cuti Diet

By Mizz Coki - Ogos 07, 2011

Satu je komen.  Burok lantak.

Memang jadi kemestian dalam satu minggu mesti ada satu hari untuk 'cheating day' time diet.  Hip hip hooray!  So kali ini mari kita lihat mangsa korban kekejaman yang dipilih untuk dikorbankan pada hari Sabtu.  Susunan foto adalah terbalik muahahhahaa.... saja nak bagi yang paling sedap menonjol dulu.  Kita persembahkan.......


Ini untuk dessert.  Setttaaappp taww!  Sangat moist giler.


Lunch pulak kat Bombay Masala Bt. 7.  Nasi Kandar katanya, hubby kata mana NK rupa gini??? NK harus kuah banjir melimpah ruah!  Takpe.  Dulu kat KL hajat tak sampai.  Nak pekena Nasi Kandaq tapi teruih menyimpang make budu kat Kampung Baru.  :p  By the way, Sotong Gergasi tu tak sedaplah.  Nak muntah makan isi dalam tu, telur ke mayonis ke entahlah jah.


Owwh... I had these when I woke up and it was superb!  A hearty meal to start my day.  Ooopsss.  Sekiping  English yaww!  Favorit sosej haruslah Black Pepper from Ayamas gitu.  Baked Beans Ayam Brand.  Telur Ayam.  Seee?? I love Ayam, everything must be ayam!

OK.  Dah.  Jangan berangan lagi.  Besok start buang lemak.  Aku sakit perut daaaaaaaaaaa... Ingatkan salah makan, rupa-rupanya bendera Jepun berkibar lagi!  Haiiittt!




  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan