Sabtu yang Penuh dengan Hujan Ungu!

By Mizz Coki - Ogos 20, 2011

Hujan Ungu? Hahhahaha...

Tak. Hari ini hujan. Tak dapat nak jenjalan tapi ada aktiviti mengada-ngada iaitu mengecat bilik tidur Gabby dan bilik tidur kami. Penat lah nak mendongak tapi lepas tu biarkan hubby je buat.  Aku nak sambung jahit felt. Ngehehehe....

Gabby bising la pulak, dia nak warna pink tapi kedai tu kata pink dah habis, so Papa dia amiklah warna purple dia pun suka sebenarnya tapi mengada-ngada nak pink jugak.


Heepppp!  Nak bagi penumbuk ye? Adoi kawan-kawan dia semua tunjuk peace dia pulak bagi penumbuk.  Foto diambil dari FB cikgu kelas derang.  Cute tak?



  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan