Rajin Buat Doodle? Apa menatang Dudel Tu?

By Mizz Coki - Ogos 08, 2011

Dudel @ Doodle ni benda yang kau conteng-conteng masa tengah boring time cikgu/ustaz/lecturer tengah melalak kat depan atau dalam kes aku masa mesyuarat.


Nah tudiah.  Bakat terpendam terpekasam bertahun-tahun kan?  Daripada kau menconteng arang kertas apa kata kau tunjukkan bakat kau.


So, tunggu apa lagi?  Daripada ko conteng dinding, buku latihan Matematik yang boring, meja kerusi semua semua tu ko memang nak kena sepak tetapi tahukah korang yang NESCAFE lah yang akan menghargai bakat-bakat ko menconteng men-DOODLE bagai.  

Hadiah hebat menanti anda jadi klik je link NESCAFE kat atas tu.  Dah dah, jangan conteng merata-rata!


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan