Kuching Mendung Tapi Panas Membahang!

By Mizz Coki - Ogos 28, 2011


Grrrrr!! Apada jerebu jahat buat onar 2 hari ni. Muka aku dah gatal-gatal daaa. Rupa mendung kelabu tapi berpeluh sampai lencun. Last-last berkemban batik ala2 Sofea Jane º°˚ ˚‎​​‎​​Нɑнaнɑ=Dнaнaɑº°˚ ˚ . Pagi tadi cuma keluar pergi Maybank after breakfast pastu sambung pergi Wisma Hopoh ulalala ramainya manusia. Nasib baik kuda besar jadi kami tak payah buang petrol pusing2 carik parking. Naik je atas beam dan ke tepi ke tepi Diva dah tiba. Beli kasut untuk beraya, perfume, mekap, BB case yang ada telinga rabbit dan ekornya comellah! OK. Cukup untuk hari ini. Lepas ni sambung lagi sebab cuba nak skodeng Giant baru yang cuma 5-7 minit je driving dari rumah. Orang ramai jugak since hari pembukaan. Takpe kalau berjaya tembus then aku buat entri baru lagi.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan