Sorry for my hiatus!

By Mizz Coki - Julai 26, 2011


Heyahhh!

Sorry doh tak update blog since last Friday kut?  Badan rasa sakit-sakit, lenguh dan malas yaaamaaat.  Ni gara-gara since cuti on Friday plus weeekends menggagahkan diri keluar shopping dan jalan-jalan dari pagi sampai malam.  Mana lagi nak menguruskan anak-anak anjing baru kita lagi.  Penat.  Tak habis dengan penat ditambah pulak dengan cirit-birit.  Baru hari ini dapat membuang dengan normal-nya.  

Minggu ni lagi memenatkan.  Tengah berusaha gigih untuk menyiapkan minit mesyuarat sebelum cuti lagi untuk beberapa hari mulai Jumaat ini sampai Selasa depan.  Rabu depan baru masuk ofis balik.  Rombongan Cik Kiah nak ke KL dan Melaka cadangnya so I will be joining my 4 other colleagues nak shopping Raya tapi aku yang menyemak mengikut orang haha!  Over tau.  

So, nanti kalau ada masa aku update blog lagi mesti korang rindu bagai nak rak kan?

(ELEH, MACAM LAH PEMBACA DIA BERATUS RIBU TIAP-TIAP HARI, HAHAHAHA!!)









  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan