Hujan di Hujung Minggu Tiba-Tiba Rasa nak Makan Cekelat

By Mizz Coki - Julai 16, 2011

Hujan dan Cokelat. Takde kaitan.  Saja nak sebut untuk meredakan keresahan.  Dari pagi sampai ke petang dok rumah hujung minggu.  Order dari customer mesti disiapkan sebelum trip ke KL hujung bulan ni.  Mesti.

PENJARA KAMAR BERADU

Resah kenapa?  Sebab menunggu Encik Suami yang lambat balik itu sebab pertama.  Sebab kedua?  Aku meramal saat dia sampai kat rumah nanti perlawanan antara Liverpool dan Malaysia sudah berlangsung.  Habislah plan hari ini hendak keluar window shopping.  Tapi dia penyokong Chelsea yang berkarat jiwang.  Tapi kalau sudah jantan tetaplah bola sepak di hati kan??

Hehehee.. akhirnya dia pasrah jugak, dalam keletihan lepas buat aktiviti CSR sudi menemani isteri dan adik iparnya shopping sekejap.  I lap u hubby!  

OK.  Beta mahu berundur diri, hendak menjahit lagi.  Hujung minggu anda bosan kewww?

p/s:  Dah beli Cadbury tapi bagi kat Gabby.  Melompat kegirangan anak paus merah jambu itu.

Blackberry Playbook, tablet terbaru lagi sensasi untuk peminat BB tegar sudah berada di Maxis Centre.
Beli aiskrim Baskin Robbins dapat DUA pas percuma tonton filem CAPTAIN AMERICA!


<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan