Cincin Berlian Kak Mah RM73.48 Juta (US$24 million)

By Mizz Coki - Julai 13, 2011

Shopping Raya dah bermula.  Korang dah mula ber-shopping ke belum?  Kak Mah Mansor @ Nyonya Mansor dah tau.  Tapi shopping online.  Tak kelas lah shopping kat Mall-Mall kat Malaysia.  Low class macam Kassim Selamat.


Kain Raya belum beli lagi tapi Kak Mah dah beli cincin.  Teaser.  Mesti kain raya warna kelabu asap tahun ni.  Biasanya kalau raya semua mesti baju kain yang sama.  Tak sesuai dengan Najib sebab Najib kulit putih, bibir merah delima.  Tak timbul dia dalam warna kelabu asap tu.


Cincin Kak Mah sangat cantik.  Sangat cantik tetapi keterlaluan pulak mahalnya.  Habib Jewels tak mampu nak custom made kan cincin Kak Mah sebab tu dia suruh orang putih buat.  Maybe sebab dia nak match-kan cincin ni dengan gelang ular dia yang famous satu masa dulu?  


Aneee!!!  Lu apa macam amik ini gambar kasi orang tengok?  Lu tara takut ka lu kena buang kija?  A.Krishnan ni aku rasa memang jadi buruan ketua jabatan kut.  Sapa pulak yang amik gambar ni kan benda ni sepatutnya dirahsiakan?  Tapi kalau dirahsiakan mesti kita tak tau apa yang jadi di belakang tabir right?

Kak Mah tempah cincin ni dari Jacob & Co., jeweler artis-artis Hollywood taraf dia, nuuu dari New York datangnya.  Kedai Emas takde tukang yang dapat ikut taste ko ke Mah?  Harga setakat duaploh tigaploh ribu tu mainan biasa bagi golongan macam Kak Mah yang mampu tapi ni DUAPLOH PAT JUTA DOLAR AMERIKA!  Tuko duit kita jadikla RM73.48 juta tudiaaa!!!  Bayangkan RM73.48 juta tu untuk membangunkan sekolah dan fasiliti kesihatan kat negara.

Tepuk dahi fikir sendiri!


Sumber Cerita:  SINI

<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan