Sup Herba Ren Ji Tang Lok Mei Mari Kita Cuba!

By Mizz Coki - Jun 11, 2011

Ren Ji Tang Lok Mei?? Sup herba jenama apa tu?


Sup memang tak dinafikan sangat baik untuk badan kita.  Nak-nak time musim panas ni kalau minum sup herba boleh seimbangkan suhu badan lagipun minum banyak-banyak pun tak menggemukkan.  

Cuma nak share kat sini, kalau korang KLIK SINI, korang akan dapat:

  • 1 paket Sup Herba Ren Ji Tang Lok Mei (paket sup ini bersize setengah kertas A4 tu)
  • Boleh beli 2 (dua) pen drive (4GB) hanya pada harga RM24 + RM1
  • FUN, FUN & More FUN di Family Fiesta, Times Square Penang

OK korang jangan lupa tau especially yang dok kat Penang, rugi hangpa tak beli.  Oh ya, lupa nak habaq, sup ni DIJAMIN HALAL!!



  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan