Saya Rindu Nak Buat Felt Lagi Tapi Masa Tak Mengizinkan...

By Mizz Coki - Jun 09, 2011

Bukak blog satu lagi......






Huwaaaaaaaaaaaaaaa... rindunya nak menjahit felt tapi takde masa lately.  Mana nak pergi gegar lemak lah, balik kerja masak, lipat kain, update blog, tup tup dah tengah malam.  Jahit felt pun dalam bilik tidur, pukul 10 malam lampu dah tutup sebab cik abang tak dapat lena bila lampu ON.  Aduiii.. marilah marilah angin rajin bertiup kepadaku, datanglah kepada ku.  ahahhaaa...

Well awesome bloggers, please support local handicraft business.  Tanpa anda siapalah kami jadi sudi-sudikanlah masuk ke blog kraf felt saya dan kalau suka boleh order supaya saya jadi rajin OK?  Terima kaseeeyyy!!


  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan