Riuh Pagi ERA | Ayat-Ayat Geli Masa Bercouple!

By Mizz Coki - Jun 16, 2011

Klik Sini Sapa Nak Belajar Buat Red Velvet Cake, si merah manis dan segar!
Fuishh.. Ni kali kedua buat entri pasal Riuh Pagi ERA macam Duta ERA la pulak kan? *Hai Pak Nil!!*

Topik pagi ni agak best jugak iaitu topik pasal AYAT-AYAT CINTA GELI MASA BERKAPEL.  Hahahaha....!! Memang tak boleh blah topik ni sampai semua ayat-ayat lautan api sanggup ku renanglah, etc. etc. hahaaha. Lepas tu ada yang macam ni, Awak Tak Sakit ke Jatuh?  Kenapa? Sebab Awak Bidadari yang Jatuh Dari Syurga Buat Saya.  BOlehhh??? Hhaahaha bole blah laa!



Eeeii geli geleman bila fikir balik pasal ayat-ayat geli geli tak boleh blah ni.  Especially bila orang yang mengucapkan ayat-ayat tu adalah EX balak/awek kita.  Benci tau.  Aku taip ni pun rasa geli-geli jugak.  Aku benci nak ingat balik tapi memang lawak lah... so stupid!  Ayat-ayat di bawah adalah yang aku pernah experience sendiri dan dengar dari member-member aku, jom layan......

Sayang... you jump, I jump, we will jump together.... --> uwekkk ayat tak hengat ni femes bekapel zaman Titanic dulu-dulu.
Love, I miss  you too much that I can't even close my eyes.  Everytime I close my eyes the only thing I see is you.  --> Hahahahahahawau!
I sanggup korbankan apa saja demi kebahagiaan you.  Lepas ni kita kahwin kita pergi dari sini, mulakan hidup baru. I promise sayang... --> Khaaahhhhkkkkk ptuiihh!
Bila kita dah kawen nanti, I will take care of you, I will cook 'Mi Sup' for you during your confinement... --> Bab* punya statement.  Penipu besar!
Mata kamu sangat cantiikkk....  Tak pernah saya jumpa gadis bermata cantik macam kamu... -->  What????!!! Pffftttt!!
............... dan banyak lagilah..!  Aku nak taip pun aku naik berdiri bulu roma, meremang habis ahahahahha....anyway, kami orang perempuan ni tak perlu laki yang romentik ayat power habis.  Kasih sayang tak perlu dibunga-bungakan ayatnya kalau tak mampu nak tunaikan.  Lainlah kalau sanggup dukung bini ke, beli bunga fresh satu bonet kereta ke.... *hai darling! lambai-lambai hubby*.  Hik hik hik!

Foto:  "Sayang, ai nak kelopak kelopak bunga atas katil macam ni boleh tak?"

Foto:  How I wish these roses dalam bonet kete, ni baru Mercedes, kalau kereta kiterang? Waaaaaaaaaa Avanza tu muat ribu ribu roses taw?  STOP BERANGAN NOW!


Ngomong-ngomong, hari ini episod terakhir Nora Elena ek?  



<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan