Orang Tamak Selalu Rugi!

By Mizz Coki - Jun 03, 2011

Haloba.

Tamak ni bukan setakat tamak harta dan makanan tau.


Pernah tak korang semua rasa macam tak cukup tangan dan masa nak update blog?

Saya rasa macam tu tau.  Semua saya nak buat.  Sekejap klik Churp-Churplah, lepas tu Nuffnang lah, Says.my lah dan tak lupa nak ping kan blog kat INNIT.  ADui.. Sekali datang assignment macam biol sikit nak terima.  Otak jammed terus.

Iyelah, nak buat semua tapi tak terdaya.  Tamak juga namanya kan??


Nota Kaki Ayam:  Saya paling tak suka orang yang bila buat kerja terus claim yang dia buat semua kerja tu.  Lepas tu komplen dari pagi sampai petang yang dia penat buat kerja tak kiralah kerja rumah ke, kerja pejabat ke.  Kau tak ikhlas.  Kau tamak.  Tamak puji-pujian.


  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan