Mekap Murah Semua di bawah RM100! Edisi Jimat dan Vass!!

By Mizz Coki - Jun 27, 2011




Dah tengok tajuk entri?  Dah tengok gambar?? Amacam?? Teruja tak?  Ni aku nak promo sikit. Ni bukan Nuffnang, bukan Churp Churp tapi aku nak promote blog FIONA iaitu LESS IS MORE.

OK Girls!  Apa yang best aku nak war-warkan dan laungkan kat sini:

  1. Harga semua di bawah RM100.  Lipstick kat atas tu cuma RM15 saja tau!
  2. Kos postage cuma RM10 dan kalau beli 3 item; diulangi, 3 ITEM ke atas akan dapat postage percuma.
  3. Harga postage tak kira Sabah, Sarawak, Semenanjung.  RM 10 satu Malaysia.

Nah!  Apa lagi, pergilah ke blog dia sekarang!  Blog ni masih baru dan fresh so tunggu dia upload banyak lagi produk yang menarik dengan harga termurah untuk korang miliki.


<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan