Kisah Perceraian William - Kate Hanya Parody! Hahaha!!

By Mizz Coki - Jun 03, 2011

Rugi abang guard Istana Buckingham cukur rambut sebab excited Kate dan William bercerai.  Tak baik ko bang.  Hahaha.

Saspen ek???? Sapa yang saspen baca ENTRI LEPAS pasal mereka ni termasuk saya sila angkat kain macam awok. +_+  

Hehe, sebenarnya cerita ni diambil dari The Onion, satu website yang buat parody, pedajalkan orang.  Presiden Obama pun pernah kena jugak haha.  So jangan susah hati lah ye.  Sapa gatal-gatal nak cerai bila kahwin dengan Putera Mahkota yang oiiii... buat bala betul.  Bukan senang Kate nak rebut balik hati William sampai sanggup kuruskan badan dan bedah hidung serta suntik kolagen kat bibir dia.  Pelaburan terbaik dan berbaloi untuk seumur hidup tu tau.  Haha.

Ek eleh.  Saya pun terkena tipu tipuan jugak haha!!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan