ABC

Jom Makan Lok Lok Goreng Sambil Pose ala Anita Sarawak!

By Mizz Coki - Jun 29, 2011

Wah Anita Sarawak katanya...... Marilah lihat bersama....


Kannnn???? Hahahahaha.. bertuah dapat lihat pose Mizz Coki ala-ala anita Sarawak.  Tidak cucuk Tidak Botox, original seadanya, ko hado Kak Nita???? Aaaaakkakkakaka..!! *sambil tiup tiup kuku*


OK.  Entri kali ini aku nak citer pasal kat mana kiterang selalu minum petang tiap petang Ahad.  OK.  Memandangkan cuaca sekarang panas terik kiterang suka pergi Da'Light, King Centre tak jauh dari rumah.  Tak sampai 5 minit driving je jah.  Kenapa suka ke sini?? Sebab kat sini ada satu stall jual ABC!!

Matterhorn namanya.  Nama pergunungan kat Alps ni tapi kat mana gunungnya mangkuk ni pun haku tatau. Selalunya aku tibai White Lady tapi bosan la tiap-tiap minggu White Lady sokmo. Sedap dan kurang lemak Matterhorn ni.  Siap ada perahan limau/lemon ahhhhhh segarnya!


Dan tak sah kalau pekena ABC harus ada rojak dan Lok Lok.  Sayangnya rojak dah sold out jah hari tu, ramai giler orang tau.  Takpelah, aku amik satu cucuk montot ayam, satu cucuk badal ayam, 2 keping cucur udang.  Sotong goreng dah habis siot.  Rasa nak nangis bila sotong takde.  Febret tu.  Oh ya, dihidangkan bersama sos cili berkacang buat cicah.  Heaven!

Well, tu saja segmen makan makan hujung minggu.  Kering idea sudeh!  IIIssshhh aku terlebih makan sudah minggu ni.  Dahla scale tu rosak.  Gerenti berat aku mencanak naik.  Hehehe... scale baru tak digital dah ada kat bilik ni.  Risau pulak aku kut kut spring dia tanggal besok lusa.

Nasiblah labu...............




<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan