Cindy Crawford dan Anaknya Seiras Giler!!

By Mizz Coki - Jun 21, 2011

Tadi godek-godek tenet eh eh ada gambar keluarga supermodel Cindy Crawford.

Apa yang best sangat?  Well, dia dan anak perempuan dia, Kaia nampak seiras sangat.  Aduuuuiiihhhh... geram sungguh, dahlah mak dia cantik, supermodel la katakan.  Dia pun sekarang makin cantik dah macam mak dia dengan muka dia yang sweet dengan kurus tinggi dia.

Beberapa bulan lepas ada undangan untuk menyertai pertandingan ibu-anak serupa. Errmm.. malas nak join.  Malas bukan apa, malas nak buat orang ketawa berguling-guling bawah pentas.  Haha.


 Ni gambar masa Cindy Crawford masih aktif dalam bidang modelling.  Dia ni supermodel famous tahun 80-an.  Dia terkenal sebab dialah antara model yang paling lama ikat kontrak dengan REVLON.



Kaia Gerber yang cantik.


Kannnn??? Serupa tak???

Ni pulak versi Malaysia ye.  Ada versi Malaysia ke??? Adaaaaalah............... so guys, are you ready?


Kannnn??? Serupa tak????

HAHAHA!!!!





<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan