Calling All Girls (& Boys too!) Mari Belajar Bermekap!

By Mizz Coki - Jun 11, 2011

Helo!

Siapa suka mekap? Ehhhh tak patut tak suka kan girls. OK. Dulu aku pernah attend sekali jelah, hands on training by M.A.C dekat The Spring Mall, Kuching.  Kisah lama nokss tahun 2009 gitu. 


Tengok, semua mereka sediakan.  Bayaran dia, RM280 OK?  Sangat tak mampu untuk orang sederhana macam aku ni.  Tapi hubby yang sponsor so aku melonjak kegirangan lah!


Sebenarnya RM280 tu derang tukar kepada voucher je noks.  Korang beli barang guna duit tu lah lepas workshop ni.  Aku spent terlajak dekat seheybu (1k) aku habis.  Laki aku sampai hari ni tak tau muakakakak!!  Ampunkanlah isterimu, suamiku!  Ceritanya kat SINI.

Sekarang semua harga barang naik.  Petrol dan gula toksah cakaplah aku rasa budak sekolah Tadika pun tau isu ni.  Semua kena berjimat sekarang tau.  



Oh.  Tu bukan gambar aku.  Rupa aku macam model bedak batu tu haha!  Ni saja nak kasi tau, nak war-warkan toksah buang duit ratus-ratus lah kalau nak belajar mekap.

Terlalu banyak blusher kat pipi sampai merah macam kena tampar?  Tak reti buat eyeliner sampai mata jadi macam beruang Panda tu?  Tak pandai buat teknik smokey eyes sampai mata lebam macam kena tumbuk?

Ada tawaran dari DEW ACADEMY, SUNWAY MAS.  Cuma RM99 untuk kelas mekap.  Murah tau, harga biasa RM499 (korang dah jimat RM400!!).  Cepat KLIK SINI untuk beli tawaran ini.



<--- NANG Me If You Love This!


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan