Butik Rozita Che Wan | My Couture!

By Mizz Coki - Jun 07, 2011

Hebat! Lepas dibuka dan dipromosikan terus meletop telefon kat butik dia menerima tempahan. Bukan meletop vas kebaboom tu tapi betul-betul meletop macam bom tu!


Cantik kan busana ni tapi ... tapi... eeeeii tak mampu ahkak hahaha.. bukan sebab size tapi rata-rata harga 6-7 ratus!  Aduimak.  Aku ni tahap shopping kat Ngiu Kee dan Parkland je noks. Haha.  Namapun 'fine apparels' kan haruslah harga pun fine fine gak.

Okeh Rozitachewantutree, I wish you good luck lah jadi businesswoman sekarang, all ze best to your boutique, "Mai Ketchur" (My Couture)!

Sumber:  SINI



  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan