Boss! Mari Kita Jumpa Miha Pogacnik Nak Tak?

By Mizz Coki - Jun 06, 2011

Fuish!

Seliuh lidah sebut nama Miha Pogaknik (Pogacnik) ni.  Siapa mamat ni??  Pocahontas?  Nik Aziz?  Botanik?  Haha.

Selalunya kalau pergi menghadiri motivational talks macam tu mesti korang menguap-nguap ngantuk.  Macam akulah, mesti kerapkali pergi toilet lepas tu ajak kawan sorang sembang-sembang kat lobby hotel.  Bila time nak minum/lunch break mulalah berebut berbaris walhal satu topik pun tak masuk lam otak.  Serius.


Pogacnik ni sangat unik orangnya.  Sambil dia berceramah kat depan dia siap main violin/biola lagi!  Amacam???  Nak try tak?? OK, sini aku nak sound sikit.  Korang pergi ketuk pintu bilik boss, cakap Mizz Coki ada offer baik punya.  Hanya KLIK SINI korang akan dapat harga istimewa untuk menghadiri talk by Mr. Pogacnik ni.

Ha, apalagi??? Pergilah ketuk eh? Klik lah SINI.  Hehe...



  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan