Bila Kuku Cantik & Tahan Lama Kita Tak Payah Risau Nak Beli Touch Screen HP!

By Mizz Coki - Jun 05, 2011

Girls, pernah tak korang dah best-best warnakan kuku tiba-tiba terkopek sebab penat melenjan HP membalas SMS kawan-kawan???


GELISH MANICURE dapat membantu korang.  Jangan takut, 15 minit lepas buat manicure korang boleh hantar SMS tanpa ragu-ragu dan gerenti kuku korang takkan patah ataupun warnanya terkopek!  Tapi, kalau buat manicure ni boleh tahan mahalnya.  Ishh... baik duit tu buat makan right?  Happy pun happy sebab kekenyangan.


Tunggu dulu!

Sekarang GELISH MANICURE ada buat promosi..  Sapa-sapa yang dok berhampiran apa lagi KLIK SINI so korang akan dapat offer gila-gila di tengah bulan ni.  Sapa tak klik jangan salahkan saya sebab rugi tau kalau tak amik offer ini.


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan