Ada Apa dengan Meja?

By Mizz Coki - Jun 30, 2011

Meja kerja melambangkan personaliti. Leh caya ke?  Kalau orang tu sentiasa busy dan meja bersepah cemana???  Well, ni meja haku.  Meja ni kecik bagi hakulah sebab aku kan king size, akakaka!!  Takpe jah.  Minggu depan mungkin aku nak tukar dengan meja kat depan tu.  Besar sikit.  Tapi takleh bising-bising dulu sebab meja tu milik staf kami tapi staf kontrak la.  Kontrak dia habis besok jadi minggu depan dia takde lagi baru aku ehem ehem kan meja dia.  Boleh tahan besar jugak meja dia.  Masalah meja haku sekarang ni sebenarnya masalah posisi sebab power point tu kat belakang aku duduk jadi kabel aku kebetulan pendek maka dengan itulah aku letak printer kat belakang.  Rimas jugak dibuatnya.

Untuk pengetahuan korang meja yang aku guna sekarang ni meja lama macam cikgu sekolah dulu-dulu tu.  Wah!  Feeling-feeling Che'gu Bedah aku oi.  Biasalah dok kat tempat kecik, bajet pun cinonet.  Dulu kat HQ, meja aku tu haaaa custom made, L-shape bagai.

Syukurlah dapat meja daripada ko duduk bersila kat lantai sambil menaip.  Vogue kan?? Haha.  Masalahnya, MAMPUKAH ko dok bersila kat lantai macam dulu Coki oiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!  *Pengsan.


<--- NANG me NANG me, say that you NANG me ♥ ♥

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan