Mari Bermain Perasan Cantik dengan Virtual Makeover di Taaz.Com!

By Mizz Coki - Mei 09, 2011

Inilah yang saya buat sepanjang petang tadi. Tiba-tiba malas nak buat cover untuk RockERA Digi punya event so takpelah kita ringan-ringan dulu ye, mesti korang nak cuba lepas ni.


Gabby nampak cantik lah dengan rambut dan mekap gini.  Mungkinkah in future dia cantik macam ni?


Wah.  Mizz Coki berwajah Diva.  OMG.  Pengsan


Adoi.  Buah hati Mama sorang ni.  Cair Mama tengok.


Ni muka garang konon nak buat efek Twilight tapi jadi bapok dah.  Haha.

Nak cuba tak?  Korang pergi je www.taaz.com.  Sila gunakan gambar muka lurus pandang ke depan dan adjust betul-betul.  Jangankan rambut, korang boleh buat bulu mata pelesu, blusher merah jambu, alis kening tebal macam Cleopatra pun ada nyah!!

Selamat mengTOUCH UPkan wajah anda!!



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan