Ish. Malas Pulak Rasanya Nak Kerja [Mood Cuti Sudah On!!]

By Mizz Coki - Mei 04, 2011

Dah bulan May kan?  Tak terasa.  Rasa hati ni meronta-ronta nak bercuti.  Tak ke mana pun.  Just dok rumah, jadi mem besar.  Takpun tukang masak untuk budak gebu ni.  Cik abang kata minggu ni nak pergi Lundu, wah rindu lah nak pergi sana.  Rasa nak ikut sekali haha.  Bulan ni saya dah cuti mulai 30 May.  28 May saya dah ke Betong sebab ada urusan.  6 Jun baru kerja balik.  Bosan dengan mesyuarat tak habis-habis.  Bawak balik minit mesyuarat konon nak buat kat rumah tapi last-last lain pulak jadinya.  Asik keluar, habiskan duit beli barang tak perlu haha.  Tapi sebenarnya niat hati nak berjalan, nak exercise sikit sebab saya jenis yang senang gila berpeluh.  Jalan lima minit dah lencun t-shirt macam jogging 10 batu. Kalau berpeluh lemak terbakar tau? So balance lah untuk ganti balik lemak yang diternak selama cuti.  Mana dengan Lontong, Nasi Goreng, Kolo Mee, macam PMS pulak.  A ah.. PMS kut?


Budak gebu ni makin montok la pulak.  Adoi ni kalau dah masuk 20 tahun tah laku ke tidak.  Ada yang nak pinang ke? Haha... Dia paling suka kalau hujung minggu sebab saya dok rumah dan boleh masak untuk dia. Puteri tunggal kesayangan semua orang ni kalau marah memang diva habis.  Ooopss!  Macam mama dia  acuan macam tulah kuih dia kata papanya.  Tak lama lagi ada ujian budak ni tak habis-habis dengan laptop dan YouTube.  Pun macam mamanya jugak.

Tak lama lagi adalah teman mama dia shopping dan bergossip.  Sekarang pun dah terserlah ciri-ciri dia haha.  Bercakap tentang happy bersama-sama ni saja nak khabar ada promosi hebaaaak ni. Korang baca OK?  Siapa Nak Ikut Pergi The Beauty Face, Angkat Tangan!

MAD Deal of the Day: RM68 instead of RM1080 for Full Body Lightening + Jacuzzi + Herbal Ball Back & Neck Massage for TWO PEOPLE and RM300 Service or Product Voucher at Beauty Face, Wisma UOA II.  Ohhhhhhhh A DOUBLE DEAL! This is just for the girlies. Spend some time with your girl friends. After all, a hectic schedule should never come in between a friendship bond ;)  Tell your friends and be rewarded with each purchase!

Klik gambar di atas untuk dapatkan voucher percuma!!

*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan