Akim AF7 Sekarang Taste Dengan Girl Yang Chubby?

By Mizz Coki - Mei 18, 2011


Woooo... Akim!  Heeehehehe tukar taste lak ko skarang ni ek?  Nape?  Stacy keding sangat ke dik?  Best ke kapel ngan awek chubby.  Nak tau cemana Akim leh sangkut ngan awek chubby, meh KLIK SINI untuk baca kisah selanjutnya.  Sekarang ni dah jadi trend kut macam fesyen jugak.  The curve is in baybeh!  Sayonara perempuan keding.  Haha.  Oi!  Chubby girls pun manusia jugak lah weh.  Sama makan nasik macam orang lain. Saya imagine kan kalau saya berkapel dengan hubby dulu-dulu, saya dah bersize chubby.  Kalau perempuan orang panggil pisau cukur, boipren dia mesti kena kikis sampai botak.  Kalau saya dulu-dulu chubby kan mesti boipren saya botak sebab bukan kena kikis beli material tapi kena kikis pergi makan buffet!!  Haha!!

Bercakap pasal botak kan, ada petua tau, petua moden macam mana cara nak ubatkan botak.  Nampak tak gambar monyet kat bawah tu.  Haaaa.. klik gambar monyet tu dan korang akan tau petua hilangkan botak!





*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan