Wuiiitss?? Mata Ku Kenapa????

By Mizz Coki - April 26, 2011

Pagi tadi camwhoring kat ofis lepas touch up muka.  Upload gambar, belek belek.  Eiikkk???? Hold on, chop! chop!  What the ..........????  Mimpi ngeri sudah bermula.  Memang benar kata kawanku Winnie.  Bila berat susut, muka ikut sekali tak lama lagi jadilah macam muka Bull Dog. Oh Tidakkkk!!! Tu belum lagi termasuk keguguran rambut dan sebagainya.  Terus bandingkan muka dan mata sekarang dengan header.  Header tu perggghhh gebu macam muffin!!



Wuish.  Bertambah 'tua' lak rupa haku.  Huhu.  Tak boleh jadik ni.  Any solution readers out there?  Anyone???  Lunch break haku merajin-rajinkanlah diri ini untuk menGOOGLE carik produk yang dapat membantu mengatasi masalah sagging eyes ni. Mata melayut ekk??? Hhahaa... OK. last-last dapat benda ni. Boleh tahan, award winning product which means memang gerenti 120% ni!



Bio Essence Serum Kontur-Terik??? Untuk mata lah... dengan emas 24 karat fuiyooo!!  Dengar kata murs-murs (murah2) katanya.. orang katalah.  So tunggu lusalah pergi Guardian nak tapau satu, sebab besok kena lenjan badan pecah lemak dulu hahahha... so busy sikit.  Lusalah kita pergi, balik kerja terus beli.  Haaa, korang yang dok KL atau kawasan sewaktu dengannya untunglah sebab dapat buat treatment facial percuma, cepatlah rebut offer tu KAT SINI!!  Pasti malatopppp lepas buat facial nanti.  

Susah kan jadi pompuan? Layut sikit terus panik.  Kalau tempat lain gelebeh dan layut cemana lak tahap panik nye ye dakk??  Orang pun nak gak santek macam Yuyu Zulaikha ke, Hanis Zulaikha ke, takpon macho macam Ben Ashaari!!  Hahahah.. haruslah daku menjadi wanita perkasa otot ketul ketul macam durian kan Ben kankankan????  Padanlah trafik blog tak kencang sebab haku hodoh.  Serious.  Hodoh gila haha.

Hmmm.. orait nak sapu losyen nak wangi-wangi dulu.  Eh? Bukan ni losyen kalah itu pati halia mustajab sebab aku boleh menggelupur malam pertama pakai harap-harap hujung bulan ni bolehlah ada lagi turun banyak inci.  2 minggu aku dah susut 11 inci takpe, teruskan usaha tangga jaya. Lagipun sapa tak siok dapat losyen free yang satu set harga hmmm sama ngan gaji haku setengah bulan.  Nasib baik ada kawan yang jadi duta produk ni boleh dapat free (ailebiu my pren!).

Ok, permisi dulu donk! Daaaaaaaaaa!!!!!!!!!!




*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan