Tayang Video Seks, Polis Nak Tangkap Ko, Padan Muka!

By Mizz Coki - April 18, 2011

Itulah nakal sangat.  Banyak kerja lain dapat dibuat, sebarkan video gak yang ko pilih ek Datuk T-olol.  Haku taklah menyokong DSAI kalau benar video itu cuma fitnah sebab punya susah nak dapatkan DNA dia so the Tolols Trio pun reveal lah ada simpan video dewasa, entah mana dapat pelakon porno pakai tuala besar ala-ala berkemban tu adoi nak gelak haku ... pastu yang jadi pelachoh tu pun macam keras kejung macam tak biasa buat keja melachoh masih perawan ke ahmoi?  Paling lawak tak hengat, the second person in the video, tau tau pulak dia lokasi kamera tersembunyi tu, ape tidaknya, pandai pandai lak dia adjust ponggong nya yang lebar tu dari mengaburi kamera.  Sah sah lakonan pelakon picisan.  Video lucah paling lucu aku rasa.  Serius.  Takpe, biarlah undang-undang ambik tindakan.  Kita sebagai penonton amik keropok lekor dan cicah sos sambil menonton.  Haha.

Kann?? Dah kena marah dahhh...

Takpe.  Tunggu je berita minggu ni.  Baru tau sapa betul sapa tipu.  Tak guna gaduh.

Tak boleh hidup tanpa internet? Ye?  Samalah kita.  Kat rumah guna Streamyx OKlah boleh tahan sebab laju takde masalah bila streaming YouTube.  Kat ofis ada kureng sikit sebab wireless satu, pengguna ramai jadi slow.  OK, problem settled.  Tapi, dulu guna Celcom, teruk gila broadband dia.  Cepat sangat habis bandwith lepas tu kena throttled dan connection jadi slow.  Tapi lepas tu dapat tau ada satu broadband yang pantas tapi murah.  Teruja nak tau? Kalau iya, kalau nak tahu lagi meh ler KLIK SINI! Tengkiu!


*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan