Perodua BEZZA - Concept Car dari Perodua, Sangat Futuristik

By Mizz Coki - April 29, 2011

PERODUA BEZZA

Bila kereta ni nak keluar ye? So the very Mizz Coki over the top persona gila tak design Perodua kali ni?  Toksah banyak citer lah.. korang tengok je video kat bawah ni.  Adui.. bolehlah lepas ni goda goda abang sayang untuk tapau satu buat haku, boleh tak yang oi??? Hahaha..



Video dah cukup menggambarkan kecanggihan kereta ni.  Tang harga tu mintak maaflah haku tak tau lagi tapi kalau dah cantik dan stylo macam tu sapa tak nak kan?  Memang dah taraf international dah kereta-kereta Perodua sekarang.

OK. Nak baca dan lihat gambar-gambar koleksi terbaru Perodua korang boleh baca:

[KERETA KONSEP PERODUA BEZZA]

[Gambar Kereta Konsep Proton Pahlawan: Jebat, Tuah, Lekir, Kasturi & Lekiu]



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan