Masih Ingatkah Lagi dengan Fatine Young @ Fatine Min Bahari?

By Mizz Coki - April 13, 2011


Nah, masih ingat tak?  Si cantik manis Fatin ni yang kecoh 2 tahun dulu sebab dia kan maknyah yang kahwin ngan mat salleh.  


Baru-baru ini dah heboh sekali lagi, mahligai impian yang dibina musnah di tengah jalan.  Fatin tuduh Ian tak peduli dengan dia lagi, si Ian pulak kata Fatin memanfaatkan dia sebab dia nak kahwin semata-mata untuk mendapatkan visa.  Macam-macam dunia sekarang ni kan?  

Takpe Ian, tak lama lagi bulan Julai, haaaa mai lah datang ke Kuching.  Ramai SPG-SPG yang mat salleh wannabees berselerakan di tepi pantai kat Damai Beach pakai bikini dan hot pants nanti masa Rainforest World Music Festival, masa tu lagu Pop, Rock, Dangdut, Hip Hop tak laku dah, semua berpura-pura meminati lagu-lagu RWMF dan menari terkinja-kinja macam ada semut api masuk dalam seluar walhal baru malam tu, buat pertama kali derang dengar lagu-lagu tu, eeeii geli omak.  Hipokrit sungguh.  Eh, melalut sampai ke Rainforest ko kenape hah???!!


Antara gambar-gambar masa RMWF.  Tengok sendiri dah tau dah apa cerita.

OK.  Stop right there!!  Anyway, isu pasal Fatin minggu ini tidak begitu HOT okay?  Mari perhatikan gambar di bawah ini.


OK.  Ini bukan kakak kepada Ian merangkap kakak ipar si Fatin.  Gosip pasal Fatin memang kena overshadowed habis dengan cerita pasal ahkak ni.  Klik kalau NAK TAHU!



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

3 ulasan