Macam Haram!! Hahaha!!

By Mizz Coki - April 21, 2011

Bersemangat sungguh haku mengUPDATEkan bio for blogger kat Nuffnang dengan harapan dapat BE besok lusa.  Bila dah habis klik SAVE tiba-tiba dapat benda ni!!

Macam haremmmm!!!!

Eiiiiiii!!!! Tak pasal-pasal bertambah DOWN lah feeling mak harini tau.  Dahlah tadi gi timbang berat adeke patot naik SEKILO???? Sekilo OK? 1000gram.  Bayangkan makan malam takde semalam doh.  Minum Milo aje.  Pagi ni bantai telur rebus keras pastu lunch sosej 2 ketul direbus.  Petang makan 3 keping Jacob's Low Salt High Fibre crackers tu.  Alih alih penimbang naik sekilo?? Dahla ko lapar kebulur nak makan betapa kecewanya bila nampak timbangan tu naik.  Hampeh!


OK. Besok petang tak kira jugak!  Mesti kena keluarkan peluh (air dalam badan ni).  Hissh tak pasal pasal haku kena marah dengan consultant kenapa naik sekilo!!

Mesti! Mesti!

OK.  Mata dah ngantuk.  Jom tido!



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan