Lelaki Hisap Nenen!

By Mizz Coki - April 22, 2011

Bukak mata. Mandi. Berus Gigi. Baca mantera depan cermin supaya cantik macam Lisa Surihani. OK, itu tipu, kihkihkih *evil

Bukak laptop. Bukak Nuffnang. CHOY! CHOY! CHOY!


Eeeii tak senonoh.  Patutlah haku tak dapat BE earning sebab TAK BERKAT.  HAHAHA!!!!
Ok.  Takpe.  Itu untuk senyuman hari ini.  Hah!  Ada satu lagi benda best, hebat, vasskebaboom!  Nak berlumba tak?  Moh ler kita challenge berlumba-lumba untuk dapatkan iPad 2, BB Bold 3, iPod Touch dan pass untuk menonton wayang.  Kontes ni senang je rugi korang tak cuba.  Haku tengok dah ramai yang tengah kejar-mengejar dah vroom vroom dah.  Haku je yang lambat. Choy lagi!  OK.  Kalau korang blur tapi korang nak mengejar haku jom lah silakan KLIK SINI!!  Selamat berlumba!!!




*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

6 ulasan