Lagi Gadis Jadi Mangsa Menyeludup Dadah Sebab Terpengaruh Dengan Lelaki Kulit Hitam! Damn!

By Mizz Coki - April 26, 2011

Orang selalu nak kutuk-kutuk pendatang dari Indo, Bangla, Myanmar datang Malaysia  tapi sekurang-kurangnya mereka cari rezeki halal buat kerja yang orang Malaysia malu gila nak buat macam kerja kontrak dan jadi atendan pam.  Well, di sini aku nak stress on pendatang yang terhormat sikit iaitu Abang Hitam, Orang Minyak, Mat Negro lah kalau masih tak paham.  Aku pun heran lah dengan derang ni tak serik-serik buat hal kat tempat kita.  Kat kolej S*** tempat kawan aku belajar mereka ni memang DIHARAMKAN sama sekali sebab suka kacau anak dara orang kampung [sexual harassment dalam kelas].  Tak termasuk kes  bini orang ikut Mat Gelap ni lari, Black Money, kes rogol dan pulak tu suka mengayat awek-awek tempatan.  Ayat baek punya pasal tu pompuan cair.  Dahla derang ni aku tak tau berapa umur masuk Darjah 1 sebab rata-rata yang datang masuk kolej umur bapak orang doh.  Kita sini kalau masuk kolej muka jambu bersih suci murni sebab baru habis SPM/STPM.

Baru-baru ini kita dikejutkan dengan berita yang sangat tidak enak untuk didengar.  Gadis tempatan yang cetek pemikiran dipergunakan oleh mereka ini (Mat Negro) untuk menyeludup dadah keluar dari negara ini.  Bukan seorang dua yang kena dan baru-baru ini disiarkan dalam Utusan Borneo, seorang gadis dari Betong, Sarawak, masih student (Nursing student kat SEGi College) jadi mangsa mereka dan dijanjikan habuan sebanyak RM 5,000.  Kesian kan budak ni?  Duit boleh buat orang jadi rabun.  Orang yang terpelajar pun boleh jadi bodoh kerana duit.

Sapa tak teringin kalau diberi peluang dapat duit banyak berkepuk-kepuk dan kalau jadi jutawan itu dah jadi satu bonus!  Adakah korang jutawan yang dicari?  Kalau nak tau jangan segan jangan malu kalau teringin nak jadi jutawan marilah KLIK SINI.  


*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan