Kuasa Mekap - The Power of Make Up!

By Mizz Coki - April 14, 2011

Sebagai seorang P.A., sudah semestinya pandai bermekap itu salu kelebihan yang mesti dipelajari. Mizz Coki pun macam tu jugak. Sebab tu hujung minggu, Mizz Coki rasa bebas sebab tak payah letak satu apa pun kat muka kecuali krim Fair & Lovely sebagai penangkis panahan matahari.

Tak dinafikan juga mekap berkuasa merubah wajah yang kuyu, lesu, pucat lesi dan biasa-biasa menjadi luarbiasa cantiknya!  Lihat sendiri contoh-contoh gambar di bawah ini.




Mizz Coki jarang bermekap di rumah sebab malas, kedua tak sempat haha.  Selalunya mekap kat office lah.  Muka memang seratus peratus tapai basi tapi lepas pukul 9 a.m. barulah berseri kembali.  Tengok gambar bawah, belah kiri muka pucat, kanan dah touch up dah santekkk!


Lepas pakai blush terus nampak tulang pipi, HAHAHAHA!!





*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

5 ulasan