Fun Fun Under the Sun of Langkawi!

By Mizz Coki - April 10, 2011

Holaaa!

Mesti korang ingat Cik Coki Coki ni pergi Langkawi pakai bikini oh over nya imaginasi kewwww!! Eeeii.. takyah imagine Mizz Coki pakai bikini macam Fasha Sandha sebab ilusi Fasha sendat akan keluar hahahaha....

OK. Korang korang korang korang (berapa byk korang daaaa....) semua mesti suka gi Langkawi kan?? Selain dari syurga shopping, Langkawi terkenal dengan pulau-pulau eksotika dan pantai yang memutih dan memukau indahnya.....



Tapi, kalau dok tepi pantai sudah tentulah kulit korang terbakar, adoi tak tahan bahang panas macam Mizz Coki mesti dah merah macam udang bakar oh sedapnya. Ni, nak sound kat korang yang suka sangat lepak kat pantai, terutama di Pantai Tengah, Langkawi. BOOKAKABANA menyediakan perkhidmatan sewa Kabana. Kabana??? Apa ke mende tu? Rebana Ubi korang taulah kan tapi Kabana adalah macam kanopi tu tapi dia lebih kepada pondok kecil siap berdinding lagi kalau korang nak tutup pun tutuplah. Selain daripada itu BOOKAKABANA juga ada menyewakan kerusi dan meja untuk korang bersantai.

Santai dan eksklusif..


Ini bukan advertorial atau assignment iklan. Mizz Coki buat ni sebab BOOKAKABANA adalah perniagaan milik sedara Mizz Coki kat Langkawi. BOOKAKABANA terletak bersebelahan Restoran Lighthouse dan bila berada di Pantai Tengah, korang dapat menyaksikan keindahan Pulau Rebak. Lain kali kalo korang nak book Kabana ni, korang bagitaulah yang korang tau tentang biz ni dari blog Mizz Coki. Nak mintak diskaun, pandai-pandailah ayat Cik Susan yang cantik dan sexy ittuuuu! Hahahah..

OK. Marilah tengok perkhidmatan yang mereka sediakan di Facebook, atau email di bookakabana[at] hotmail.com atau hubungi terus David atau Susan di talian: +(60)12-5930246



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

5 ulasan