Buku e-Resepi Percuma - Siapa Nak Angkat Tangan Sekarang!

By Mizz Coki - April 16, 2011

Kadang-kadang tu susah nak yakinkan dan pujuk anak-anak untuk makan.  Anak-anak ni ada macam-macam pe'el derang.  Macam Cik Gabby Boo yang gendut tu memang tak suka sayur.  Waima bawang goreng sekalipun boleh buat dia muntah sebesen!  Terukkk....



Nak pujuk mesti kena tepat gayanya.  Macam Gabby walaupun di'rasuah' dengan janji manis seperti "Kalau makan satu helai daun sawi dapat pergi KFC" atau " Kalau makan carrot sekeping dapat extra duit jajan RM1 minggu depan" memang langsung tak jalan.  Kadang-kadang tu dia terpaksa mengunyah sayur sambil buat muka nak termuntah.

OK, rileks dulu ibu-ibu semua..... jangan pening-pening, Nestle ada satu game yang siok untuk kita main.  Macam mana nak tau mood anak kita hari ini, gumbira sakan atau berduka nestapa atau mengamuk macam Godzilla versi comel.  Caranya senang aje.  JOM KLIK UNTUK MAIN! Oh, Lupa nak bagitau, korang boleh dapat e-Resepi Book percuma, resepi untuk si manja anda so lepas ni takdelah komplen pasal takde idea macam mana nak suruh si manja makan.  Orait!




*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan