Macam Biasa, Hujung Minggu Memang Malas Berblog

By Mizz Coki - Mac 06, 2011

Bangun tido menjahit.

Lepas sarapan menjahit.

Sekarang dah siap 4 beg wristlet. Nak tambah satu lagi tiba-tiba cik abang suruh potong kaki seluar.

Kerja terhenti kejap.  Jahit seluar laki mak dulu.  Haha.

Lepas tu sambung berjahit lagi.

Tup tup masuk 3 order petangnya.  Aduh mak.  Hujung bulan ni ada member nak ambik iPod, Handphone dan coin purse dia.  OK, yang tu lepas ni settle kan.

Kesian ko blog.  Berehat lah dikau di hujung minggu.

Takpe, besok ada idea lagi, malas kerja hari Isnin, kita berblog lagi.

Lagipun, korang mana nya nak baca blog bagai weekend kan???



Nampak sangat menyalahgunakan internet office hahahaahah

Betul tak??

Betul tak????

Betul tak????

:p







*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan