Semakin Dibenci Semakin Glemer Pulak!

By Mizz Coki - Februari 01, 2011

Pernah tak korang rasa tiba-tiba dapat idea dan perasaan nak menulis meluap-luap tapi lepas tu bila jejari dah mencecah keyboard tiba-tiba perasaan itu mati?? Pernah tak?? Iye iye arrrjerkk nak menulis tapi lepas tu OFF. I selalu mengalami gangguan (ciehh..gangguan katanya, haha) macam tu tapi kali ini I tanak OFF kan feeling feeling yang berkobar-kobar tu so hari ini ku datang riang tersenyum buatmu senang dengan topik, Semakin Dibenci, Semakin Glemer Seseorang Itu. 

I konfiden giler memang uols gerenti setuju dengan statement ini kan? Kalau tak kenapa Fasha Sandha boleh ngeTop sampai sekarang? Despite all the huhu haha padan-muka-ko-pasa-sendat-ha-lenkali-amik-lagi-laki-orang but rezeki dia tetap bertambah-tambah. 

Ada haku kesah??
Gambar:  Dicilok dari ZonArtis

 And so did happen to Cik Fatin Liyana yang comel macam arnab (mentang-mentang tahun ni tahun Arnab Jah!).  I rasa since isu the Scarflets yang pakai tudung warna warni pelangi lepas tu very the fashionista kena kutuk berjela-jela sejak itulah I perasan yang nama dia muncul di sana sini.  And very the haruslah kan kalau dia dan geng-geng dia naik macam Cik Epal, Irine Nadia Marcello, Elena Maria etc etc pun kena tempias jugak!!




Geng-geng The Scarflets.  Makin dikutuk rezeki mereka makin masyukkk! $$$$$$$$

Oh!  Jangan lupa kita ada si Elia, Jejari Runcing yang dahlah femes kena tempias bf dia, bertambah tambah femes dengan haters dia sebab ramai girls yang syiok sendiri dengan KFCM.


Sweet couple.  Sweet sangat.  Tuah ayam nampak di kaki, tuah Elia nampak di blog.

Rata-rata dia orang ni, Followers blog sampai 5 ANGKA!!!!!  Trafik sesak tak hengat tak payah cakaplah.  Dahlah semua Nuffnangers!  

So, pengajaran buat korang korang haters kat luar sana, mereka ini mungkin SAMPAH BAGI KORANG TAPI KORANG HATERS ADALAH EMAS BERJONGKONG-JONGKONG bagi mereka. Makin korang BENCI makin Tuhan limpahkan rezeki melimpah berganda buat mereka.

Hehehhe.. sendrey mau ingat brader!




p/s:  Jangan pulak lepas ni korang benci kat Mizz Coki pulak tak pasal-pasal. :p




*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

10 ulasan