My Blog And I Katanya....

By Mizz Coki - Februari 17, 2011

Alololo ciannya kawan I si Chenal.

Geli hati I bila dia kata pengikut dia cuma 20 orang.  Takpe Chenal.  Kurang pengikut tak bermaksud yang blog u kureng fofuler.  U tak tau lagi trafik dia cemana sebab ramai Followers tak semestinya trafik kencang.  Harus diingat, kalau ada blog, mesti ramai yang jadi silent reader and follow u silently.


I dah berblog since 2004 uh masa tu pakai Tripod bagai.   Kemudian ke Wordpress.  Kemudian terjatuh chenta pulak dengan Blogspot yang sangat mesra alam sebab kita kan buta html code semua.  Sekarang ni ramai blogger muda belia dah belajar IT so pandai derang alter dan customize kan layout masing masing ada gambo katun lah, tukar font lah.  My blog is who I am, portraying myself, my personality.  Tapi tangan ni memang gatal cos suka sangat tukar tukar layout.  Rugi tak guna sepenuhnya kemudahan yang diberikan oleh Blogspot kankankan?

So, bloggers yang dah kaput macam I, yang tak berapa glemer ni kan, jangan putus asa.  Teruskan berblogging sebab ianya merupakan terapi yang sihat.  Blog ini sebenarnya bagus sebagai medium untuk meluahkan apa yang terbuku dan terpendam dalam hati dan otak kita.

Akhir kata, majulah blogging untuk negara.



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan