Bunyi Gitar, eh??? Bukan... Bunyi Straw!

By Mizz Coki - Februari 16, 2011

Pada satu pagi hari Ahad yang indah permai, macam biasa kita orang mesti lepak kat First Choice Cafe di King Centre.  Memang port biasa sebab I ketagih Kolok Mee (non-halal) nya yang aduhhh... ketagihan dibuatnya. Sambil tunggu Ah Seng mencelur mi koloknya, kami pun menikmati Kopi O Ais dan tiba-tiba habi ambik my straw dan tanya I, "Nak dengar bunyi baby menangis takk?"  I apa lagi terus ye ye aaw jerk kasi green light kat dia.

video

FAIL.  GAGAL.

 Sabo jelah haku.

Aksi ni jangan ditiru ye adik-adik kat rumah, kang tak pasal-pasal kena register gi Tanjung Rambutan.

Haha!!



*** Mizz Coki ***
Pecah kaca atas simen,
Lepas baca harap komen!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan